Езици

Новини

    На 13.11.2015 г. в Стрелбищен комплекс ЦСКА се проведе гарнизонното първенство по стрелба с пистолет "Макаров", в което взеха  участие единадесет отбора от Софийски гарнизон.  Отборът на Военен спортен клуб - ЦВО спечели 334 точки, с които зае почетното първо място. На второ и трето място се класираха съответно отборите  на Сухопътни войски и Военна полиция. Цивилен служител Николай Колев от отдел "Столичен" на ЦВО спечели бронзов медал в индивидуалното класиране.

   

Грамота 


      На 07.10.2014 г. на УЦ „Сливница” се проведе Гарнизонното първенство по стрелба с пистолет „Макаров”. В него взеха участие девет отбора от Софийски гарнизон. Отборът на Централно военно окръжие се класира на 5-то място. Състезателите ни бяха наградени с грамота и спортни тениски лично от директора на дирекция „Човешки ресурси” и председател на организационния комитет на общоармейските шампионати г-н Антон Ластарджиев.

                  


      От 24 до 27.09.2014 г. в град Варна на кортовете на „Гранд хотел Варна” в курортен комплекс Св. Св. „Константин и Елена” се проведе държавното военно лично - отборно първенство по тенис на корт 2014 г., организирано от „Националната военна спортна федерация” (НВСФ). В него взеха участие отборите на 17 военни спортни клуба, в това число и Военен спортен клуб „ЦВО”.

       В отбора на ВСК „ЦВО” се включиха трима състезатели: с-на Красимир Стоянов Иванов от отдел „Финансово-стопански дейности”, ц.сл. Веселин Николов Киров от Областен военен отдел гр. Ямбол и Веселин Георгиев Крумов от Отдел „Столичен”. Отборът се класира на 8-то място в турнира като това бе първо участие на спортния клуб в първенствата, организирани от „НВСФ”.